Limonun Faydaları

 

Limon Nedir?

Limon, ılıman iklime sahip bütün memleketlerde kültür şekilleri yetiştirilen yaprak dökmeyen, uçucu yağ taşıyan küçük ağaçların meyvesidir. En çok bilinen Narenciye türlerinden biridir.
Limon yıl boyunca büyümeyi sürdüren, kışın yapraklarını dökmeyen küçük bir ağaç türüdür.Limonun anavatanı kesin olarak bilinmemektedir. Ilıman iklime sahip bütün memleketlerde kültür şekilleri yetiştirilen yaprak dökmeyen, uçucu yağ taşıyan bu küçük ağaçların meyveleri ülkemizde çok sevilir. Ege ve Akdeniz  gibi bölgelerde neredeyse her evin bahçesinde bir limon ağacı bulunmaktadır. Bu meyve öncelikle suyu için kullanılır,eti ve kabuğu Aşçılık ve fırında pişirmede kullanılır. Limon suyu yaklaşık % 5 asittir. Ekşi mayhoş bir tat verir. pH değeri 2 ila 3 arasındadır. Bu da limon suyunu ucuz yapar. Kolaylıkla elde edilebilen asit bilimsel eğitim deneylerinde kullanılmaktadır.


Limonun Faydaları

Limonun kolon kanseri, prostat kanseri, göğüs kanseri, akciğer kanseri ve boğaz kanseri gibi oniki kanser tipinde hücreleri yok ettiği bilinir.Limon kanser hücrelerini ortadan kaldıran muhteşem meyvedir. Kemoterapiden 10.000 kat daha etkili olduğuna inanılıyor. Neden daha önce bunu öğrenmedik?
Bunun nedeni, bazı laboratuarların kendi kârlarıyla sonuçlanacak kimyasal ürünlerini geliştirmeyi amaçlamasıdır. Kanser mücadelesinde yardıma ihtiyacı olan birini tanıyorsanız, bu bilgiyi paylaşmalısınız. Kemoterapi gibi yan etkileri bırakmaz ve lezzetlidir.

Kendi limonunuzu bahçenize de dikebilirsiniz. Bu sırlar bizden saklandığı için birçok kişi ölüyor (genellikle büyük kar elde ettikleri için).
Limon ağacı büyük değildir ve bahçenizde çok fazla yer kaplamaz bahçenize dikebilirsiniz. Limonları farklı şekillerde kullanabilirsiniz: yemek yiyebilir, sıkabilirsiniz veya suyu içebilirsiniz. Birçok yararı ve özelliği vardır ancak en önemlisi, kistler ve tümörler üzerinde etki bırakmasıdır.

Limon, tüm kanserlere karşı çok etkilidir. Ayrıca antimikrobiyal özelliklere sahiptir ve bağırsaktaki parazitler, bakteriyel enfeksiyonlar ve mantarlara karşı yararlıdır.
Artmış kan basıncını ve sinir bozukluklarını kontrol ettiği gibi anti-depresan olarak çalışır. Kemoterapi sağlıklı sağlıksız tüm hücreleri öldürür. Limon kanser hücrelerini öldürür ve sağlıklı olanları zarar görmeden bırakır, bu da onu kemoterapiden ayıran özelliğidir.

ANTİ KANSER TEDAVİSİ İÇİN LİMON

Malzemeler:
  • Yarım limon
  • 1 bardak ılık su 
Hazırlanışı: 
  •  Bir bardak ılık suya yarım limon suyunu sıkıp karıştırıyoruz.
  • Her sabah bu karışımı  aç karna içiyoruz.
  • Bu kadar basit.
  • Bu tarif vücudumuzu alkalize edip kanserden koruyacak.
  • Kanser olmayı beklemeden deneyelim lütfen.

Share on Google Plus

YAZAR Flamingo Hobbys

Misafirlerinizi Muhteşem Yemeklerinizle Etkileyin..

0 yorum :

Yorum Gönder