Daha Dinç Ve Genç Görünmek İçin Bunlara Dikkat Edin!


Hanımlar! Daha sağlıklı ve dinç görünmek için neler yapıyorsunuz? Sağlığınıza dikkat ediyor musunuz? Yediğiniz içtiğiniz her şey genç ve dinç görünmeniz için çok önemli. Sağlıksız beslenmek, cildinize gereken özeni göstermemek ve tabi ki nemi sağlamamak kendinize yapabileceğiniz en kötü şey!

Solgun cildin nedeni dengesiz beslenme

Hızlı yaşlanma ve olduğunuzdan daha yaşlı görünmek istemiyorsanız seçimlerinizi doğru yapmalısınız. Sağlıklı beslenmek ve cildinize gereken özeni göstermek gerekir. Hem daha sağlıklı hem de daha parlak bir cilt için yapmanız gereken doğru beslenmektir. Aminoasitler, vitaminler ve mineraller ile doğru beslenme yöntemlerini gözden geçirmelisiniz.

Yağ ve su alımı yetersizse…

Yeterli derecede su içmemek ve sağlıksız bir görünüme sahip olmak çok eş değer. Çünkü su içmezseniz, sağlığınızı kaybedersiniz. Cildiniz matlaşır. Ayrıca doğal yağ almazsanız da cildinize özen göstermemiş ve vücudunuzun ihtiyacı olan besinleri alamamış olursunuz.


Şeker kaybı nedeni

Vücudumuzun ana ihtiyaçlarından olan glikoz eğer olmazsa günlük enerjimiz biter! Deyim yerindeyse araba yakıtsız kalır ve siz sürekli kendinizi hasta ve yorgun hissedersiniz. Tabi ki bunun yanı sıra cildiniz elastikliğini kaybeder, kolajen ve elastin lifler olmazsa maalesef ki erken yaşlanırsınız.

Cildi erken yaşlandıran, kızartma ve kavrulmuş besinler

Kızartma ve kavrulmuş besinlerden kesinlikle uzak durmalıyız. Daha genç ve sağlıklı görünmek için fırınlanmış ya da haşlanmış besinleri tercih etmeliyiz. Böylece sağlıklı beslenmiş oluruz. Tabi ki en başta stres, sigara, alkol, fazla kafein, kızartmalardan uzak durmalıyız.

Parlak ve canlı bir cilt için bunlara dikkat edin!

  • Kırmızı, koyu yeşil ve sarı renkli, meyve ve sebzeleri tercih edin.
  • Sağlıklı beslenin
  • Bol su için
  • Spor ve yürüyüş yapın
  • Peynir, zeytin, yeşillik, yumurta ve domates yiyin
  • Sigara ve alkol kullanmayın


Share on Google Plus

YAZAR Flamingo Hobbys

Misafirlerinizi Muhteşem Yemeklerinizle Etkileyin..

0 yorum :

Yorum Gönder