Siyah Noktalardan Kurtulmanın Yolları

Siyah noktalardan kurtulmak için neler yapmalı? Cildinizi olduğundan daha sağlıklı göstermek için bunlara dikkat etmeli ve sağlığınızı tehlikeye atmadan daha parlak bir görünüme kavuşmak için neler yapmalısınız? Bugün hep birlikte bunları öğreneceğiz. Hadi, o zaman başlayalım!


Siyah Noktalardan Kurtulmanın Yolları

  • Karbonat Maskesi 
    1 tatlı kaşığı karbonat biraz su ekleyin ve hamur haline gelince yüzünüze uygulayın. 5 dakika kadar yüzünüzde kalabilir. Peeling etkisi olan karbona hem cildinizi temizler hem de siyah noktalardan kurtulmanızı sağlar.
  • Domates Maskesi
    Siyah noktalardan kurtulmak için bir dilim domatesi kesin ve siyah noktalarınızın üzerine sürün. 5 dakika boyunca masaj yapar gibi cildinize uygulayın. Ölü hücrelerden, sebumdan ve birikmiş kirden arındıracaktır.
  • Deniz Tuzu Maskesi
    Deniz tuzunu su ile karıştırın ve maske haline gelince siyah noktalarınıza hatta tüm cildinize uygulayın. 5 dakika kadar bekleyin ve cildinize masaj yaparak yıkayın. Doğal mineraller sayesinde güzel bir görünüme kavuşacaksınız.


  • Portakal Kabuğu Maskesi
    Portakalı yedikten sonra kabuklarını güneşe bırakın ve kurumasını bekleyin. Birkaç gün sonra kabukları rendeleyin. Gülsuyu ve rendelediğiniz portakal kabuklarını karıştırıp hamur haline getirin ve cildinize uygulayın. Hem muhteşem kokacak hem de siyah noktalara çözüm olacak harika bir maskedir.
  • Mercimek Maskesi
    Mercimeği robotta toz haline getirin. 1 çay kaşığı nohut tozu ve bir tutam zerdeçal ekleyin. Bir güzel karıştırın ve cildinize uygulayın. 15 dakika kaldıktan sonra yıkayın ve cildinizin ne kadar parlak olduğuna inanamayacaksınız.
  • Limon Ve Şeker Maskesi
    1 tatlı kaşığı şeker ve yarım ezilmiş limonu karıştırın ve siyah noktalarınıza uygulayın. Bu doğal peeling karışımını haftada 1 kere yapabilir ve bütün ölü deriden arınabilirsiniz.
  • Karabiber Maskesi
    2 çay kaşığı karabiber tohumu ezin ve toz haline getirin. Su ile karıştırıp hamur haline getirin ve cildinize uygulayın 15 dakika kadar bekleyin ve daha sonra soğuk su ile yıkayın. Karabiber siyah noktalardan kurtulmakta etkili bir bitkidir.
    Evde uygulayabileceğiniz bu yöntemler sayesinde kusursuz bir görünüme kavuşabilirsiniz.


Share on Google Plus

YAZAR Flamingo Hobbys

Misafirlerinizi Muhteşem Yemeklerinizle Etkileyin..

0 yorum :

Yorum Gönder