Saç Bakımı Tavsiyeleri

Hangi ürünleri kullanmalısınız?

Saç biçiminize göre şampuan seçimi hepsinden önemlidir. Alkol bulunan şampuanlardan uzak durmalısınız. Sıcak suyla değil ılık su ile yıkamalısınız.
Saç kurutma makinesini kullanırken dikkatli olun
Saçınızı özellikle önce havlu ile kurutmalı ve fazla suyunu almalısınız. Ardından saç kurutma makinesi ile 15 cm uzaklıktan kurutmalısınız

Kirli taraklar ve fırçalar
Tozun ve yağın biriktiği fırçaları hemen temizlemelisiniz. Ayda 1 kere yıkayacağınız fırça ve taraklarınızı daha sıklıkla da temizleyebilirsiniz.
Normal saçlar için en iyi şampuan
Aloe veranın faydalarını saya saya bitiremeyiz. En doğal güzellik ürünlerinden olan aloe veralı ürünleri tercih etmelisiniz.
Fırçalamak ve biçimlendirmek
Saçlarımızı hassas şekilde fırçalamak önemli sert ve köklere zarar verecek şekilde fırçalamamalıyız. Aynı şekilde biçimlendirirken de maşa ve fön makinesini çok kullanmamalıyız.

Saçlarınızı tedavi edin
Kırıklarınız varsa acilen kuaförünüze danışın ve hem keserek kırıklarınızdan kurtulun hem de daha hacimli saçlar için bakım önerileri ve bakım ürünleri için tavsiyeler alın. Ayrıca saçınızı güçlendirmeniz ve canlandırmanız için son birkaç önerimiz olacak;
  • Sağlıklı beslenin
  • Ceviz gibi doğal yağ bulunan besinleri hayatınıza sokun
  • Saç dökülmesine neden olduğu için stresten kaçının
  • Sigara içmeyin
  • Alkolden uzak durun
  • Hurma ve şeftali tüketin, saçlar için inanılmaz faydalılar
  • C vitamini ve kompleks B vitaminleri yönünden zengin gıdalar tüketin.
  • Saçlarınızın sağlığını önemsiyor ve saç bakımı için pek çok şey araştırıyorsanız; en önemli detayın sağlıklı beslenme olduğunu unutmayın. Hem cilt sağlığınızı hem de saç sağlığınızı korumuş olursunuz. Saçlarınızdaki parlaklık ve dolgunluk için kendiniz de çözümler üretebilirsiniz. Hem daha sağlıklı kalacak hem de hacmi ile herkesin dikkatini çekecek en güzel önerileri bulabileceğiniz yerdesiniz. Sizin için araştırdık ve bunları uygularsanız, muhteşem sonular yakalayabileceğinizi bilmelisiniz.
    Her gün saçlarınızı yıkamamalı ve biraz kendi yağları ile beslenmelerini sağlamalısınız. Böylece daha sağlıklı görünebilir ve en azından doğal yöntemler ile gereken özeni göstermiş olursunuz.




Share on Google Plus

YAZAR Flamingo Hobbys

Misafirlerinizi Muhteşem Yemeklerinizle Etkileyin..

0 yorum :

Yorum Gönder