Salatalıklı Su İle Zayıflayabilirsiniz


Ünlülerin yeni zayıflama yöntemlerinden biri olan salatalıklı su, son dönemde oldukça moda oldu.Hem sağlıklı bir cilde kavuşmak için hem de sağlıklı zayıflamak için salatalıklı su yöntemini bence deneyebilirsiniz. Oldukça yaygınlaşan ve yapımı da kolay olan hatta daha da lezzetlendirebileceğiniz bir zayıflama yöntemi olan salatalıklı su ile kilo vermek aslında oldukça kolay. Fazlalıklarınızdan kurtulmak ve sağlıkla yaşamak istiyorsanız, seçimlerinizi erkenden yapmalısınız. Aslında burada önemli olan tabi ki sağlıklı kalabilmek. Bunun farkında olarak yediklerinize dikkat ederek ve böyle küçük püf noktalar ile zayıflayarak, istediğiniz kiloya kolayca ulaşabilirsiniz.
Peki, nedir bu salatalıklı su? Salatalıklı su ile nasıl zayıflatır? Sadece salatalıklı su içmek ne kadar işe yarar? Bu tarifi ne zaman içmeli?

Salatalıklı Su İçin Gerekli Malzemeler

  •  3 Tane Taze Salatalık
  • 1 Litre Su

Salatalıklı Su Nasıl Hazırlanır?

3 tane taze salatalığı alıp bir güzel yıkıyoruz. Ardından ince dilimler halinde kesiyoruz. İster uzun isterseniz de yuvarlak halde kesebilirsiniz. Ardından 1 litre taze suyun içine atıyoruz. 30 dakika bekledikten sonra içmeye başlayabilirsiniz.
Günlük normal su ihtiyacınızın 1 litresini buradan tüketerek metabolizmanızı daha da hızlandırabilir, kilo kaybına yardımcı olabilirsiniz.
Genellikle bu sade salatalık tadını sevmeyenler için birkaç tavsiyem olacak. Mesela içine 1 dilim limon atabilirsiniz. Hatta 2-3 yaprak taze nanede koyabilirsiniz. Bu oldukça güzel lezzet verebilir ve daha da tatlandırmayı ve aromasını içilebilir hale getirir. Özellikle limon burada önemli bir kıstas. Mesela çay içerken şeker kullanıyorsanız, kesinlikle çayınıza şeker yerine ince bir dilim limon atabilirsiniz. Hem sindirimi kolaylaştırır hem de daha çayı sağlıkla tüketmiş olursunuz. Her seferinde çayı şekerli içmenin ne kadar zararlı olduğunu söylüyorum. Kesinlikle bu alışkanlığınızdan vazgeçmelisiniz. Bedenen ihtiyacınız olan her vitamini, her besini evinizde mutfağınızda kendinize özel yöntemler ile elde edebilirsiniz. Sağlıklı şekilde kilo vermek için size sunulan pek çok seçenek var. Yeter ki kararlı olun ve fazla kilolarınızdan kurtulun. Tamamen aç kalmak yerine porsiyon kontrolüyle fazla kilolarınızdan kolayca kurtulabilirsiniz. Birde tabi ki salatalıklı su gibi küçük ama önemli detayları da unutmamak gerekir.
Share on Google Plus

YAZAR Flamingo Hobbys

Misafirlerinizi Muhteşem Yemeklerinizle Etkileyin..

0 yorum :

Yorum Gönder